Nattokinase 100mg 60 vegetarische capsules

29.95

Artikelnummer: 0033 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Nattōkinase is een enzym dat wordt geïsoleerd uit nattō, een traditioneel Japans gerecht dat wordt gemaakt op basis van gefermenteerde sojabonen. Nattō wordt gemaakt door de bacterie Bacillus subtilis natto aan gekookte sojabonen toe te voegen. Japanners zijn er gek op. Traditioneel wordt nattō als ontbijt gegeten in combinatie met rijst. Het is een rijke bron van de natuurlijke vitamine K2. Nattō heeft een sterke, kaasachtige geur en een nootachtige, zoute smaak en wordt gerekend tot het vijfde smaakelement ‘umami’. Hoewel niet iedereen deze specifieke smaak in kan waarderen, is het mogelijk toch te profiteren van de inhoudsstoffen door middel van deze nattōkinase capsules. Dit supplement bestaat namelijk uit gezuiverde nattō. Zo heeft u wel de voordelen, maar niet de smaak.

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige of arts alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Ingrediënten:
Nattōkinase, capsule (cellulose), vulstof (cellulose).

Nattōkinase (enzym uit nattō extract) (levert 2000 FU enzym activiteit) per 100 mg

Inhoud

60 vegetarische capsules, 19 gram

Gebruiksadvies

(Indien niet anders voorgeschreven) 1 tot 2 maal daags 1 capsule  een lege maag innemen.
Dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Allergenen

Geschikt voor vegetariërs.